joi, 14 august 2014

Motociclistii iau atitudine in Covasna

Lectie de civilizatie

Chiar daca animalele care au injunghiat un motociclist acum cateva zile meritau sa fie vanate si pedepsite, nu putem sa nu apreciem atitudinea civilizata a motociclistilor.
 Numarul motociclistilor le permitea sa demoleze intreg satul si totusi au reusit sa isi pastreze cumpatul.
 Probabil le-a fost greu, fiindca la locul faptei fiecare se puteau imagina cu usurinta in locul victimelor injunghiate si batute cu salbaticie.
Pe retelele de socializare se vehiculeaza ca motociclistul decedat ar fi fost desfigurat de catre tigani. In unul din mesaje se spune ca acesta s-ar fi aruncat asupra sotiei pentru a o proteja.
 Nu este prima oara cand furia animalica a tiganilor duce la luarea de vieti omenesti in cazul accidentelor rutiere.
 Desi motociclistii au dat dovada de calm, cativa localnici simtindu-se mai puternici cu motociclistii alaturi, au incercat sa darame gardul tiganilor de care se lovise motociclistul. Au fost opriti de interventia jandarmilor.

 Asteptam cu nerabdare finalizarea anchetelor, atat in cazul motociclistului decedat, cat si in cazul celui injunghiat.
 Pana in acest moment politia inca pretinde ca motociclistul ar fi decedat in urma impactului. Totusi e greu de crezut ca pe motociclistul oprit sa acorde ajutor il injunghie, dar il lasa in pace pe cel ce a provocat accidentul. Efectiv asemenea gogosi eu nu pot sa inghit.
 Sper din toata inima ca pasagera motociclistului decedat sa isi revina cat mai repede. Poate va putea oferi informatii cu privire la identitatea ucigasilor.

In afara de reporterii Protv care tot incerca sa puna accidentul intr-o lumina cat mai proasta pentru motociclist, prin specularea vitezei de deplasare a motocicletei, ceilalti reporteri de la diferite publicatii au fost alaturi de drama motociclistilor.
 Cristi Predoi spune un mare adevar in articolul lui. http://www.pemotoare.ro/viteza-ucide-dar-ce-facem-cu-javrele/

 Sper ca si in Bucuresti sa se faca o adunare pentru comemorarea victimei de la Sanzieni. Sigur voi fi acolo impreuna cu toti prietenii mei.
 Poate in felul asta guvernantii vor intelege ca drumurile din Romania au devenit ucigatoare si datorita lotrilor ce le marginesc si ca trebuie luate masuri. Fiindca daca ei nu vor aplica legile, ne vom face singuri dreptate asa cum au procedat si tiganii din Sanzieni sat european.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu