marți, 12 august 2014

Motociclist omorat in Covasna

Motociclism in Evul Mediu.

Cam asa am ajuns in Romania.
 Pe scurt, un motociclist mergea pe un drum public. Pe acelasi drum public un copil nesupravegheat a traversat drumul national prin loc nepermis si a fost acrosat de catre motociclist. In urma impactului motociclistul a pierdut controlul asupra motocicletei si a iesit in decor, intrand intr-o casa.
 In urma impactului au rezultat trei victime. Motociclistul, pasagera acestuia si fata in varsta de 11 ani.
 La fata locului a oprit un alt motociclist pentru a acorda primul ajutor victimelor. Nu a apucat sa isi faca datoria cetateneasca, deoarece rudele copilului accidentat l-au injunghiat de doua ori in spate.
 Exista suspiciunea ca motociclistul implicat in accident sa fi supravietuit impactului, dar sa fi fost omorat in bataie de rudele minorei ce se plimba nesupravegheata pe un drum national intens circulat.
 Pasagera motociclistului implicat in accident, desi suferise rani grave in urma impactului, se pare ca a fost de asemenea batuta cu bestialitate de catre rudele minorei ce a provocat accidentul.
 Mai exista informatii ce nu au fost confirmate, ca primul politist ajuns la fata locului a fost de asemenea batut si pus pe fuga de localnicii furibunzi.
 Se mai speculeaza ca rudele minorei ar fi tigani ce locuiesc ilegal la marginea localitatii.

 Concluziile mele sunt ca nu conteaza ca acele animale sunt tigani, romani sau unguri. Cu certitudine nu pot fi numiti oameni. Nu pot decat sa imi strig frustrarea pe internet.
 Bai animalelor, drumul public este pentru circulatia vehiculelor, nu este loc de joaca pentru copii. Eu sunt sigur ca voi ati omorat motociclistul, asa cum ati incercat sa il omorati pe cel oprit sa isi faca datoria de om.
 Cum sa loviti bai o femeie intinsa pe jos si care nu avea nici o vina?
 Singurii vinovati sunteti voi, babuini fara creier, care va lasati copii sa merga singuri pe sosele.
 In orice tara civilizata statul va lua copiii, fiindca nu sunteti in stare sa aveti grija de ei.

Pe un forum de slaba calitate al motociclistilor un user la fel de slab in gandire scria ca si el ar fi procedat ca localnicii aia daca isi vedea copilul intins pe asfalt. Ba, euglena, te lauzi ca ai copii, dar nu te duce mintea sa te gandesti ca un copil nu are ce sa caute nesupravegheat nicunde. Daca si copii tai umbla singuri pe sosele ar fi trebuit sa fii castrat inainte sa ii faci.

In final nu putem sa nu ne intrebam daca politia a arestat pe cineva pentru omor, tentativa de omor, agresiune si alte acuzatii grave. Ne intrebam daca cei de la protectia copilului s-au sesizat in privinta minorei nesupravegheate.
 Cativa ziaristi au incercat sa afle amanunte, dar se pare ca sunt secrete. Politia nu poate da amanunte despre ancheta?
 Tot ce stim este ca politia patruleaza in zona pentru a proteja acele animale de o eventuala razbunare a motociclistilor. Dar pe motociclisti de ce nu ii protejeaza nimeni cand sunt injunghiati in mijlocul dumului?
 Nu putem decat sa ne gandim ca politia protejeaza infractorii si criminalii. Protectia copilului nu face nimic in acest caz, dar parintii inconstienti sunt protejati de politie.

 Oare europenii stiu ca au primit langa ei o tara in care justitia se aplica pe loc cu pumnii si cutitul? Oare stiu europenii ce risca daca se deplaseaza cu motocicleta prin aceasta tara europeana?
 In afara de scursurile alea umane ce au omorat un motociclist, mai este cineva vinovat? Isi da cineva demisia pentru ca nu a fost in stare sa preintampine o asemenea fapta?
 Va fi in stare politia sa il identifice macar pe cel ce a bagat cutitul de doua ori intr-un om nevinovat? Singura lui vina fiind ca se deplasa pe motocicleta.
 Mai am eu curaj sa fac turism in acea zona calare pe motocicleta, fara sa ma tem de hoardele preistorice ce populeaza ilegal zona.

Parerea mea este ca ar trebui atentionati motociclistii ca turismul in Romania nu este sigur, daca se foloseste acest mijloc de transport. Poate cand vom avea autostrazi sa fie putin mai sigur turismul.

Inspectoratul de politie Covasna

La data de 10 august 2014, în jurul orei 18:15, pe raza localităţii Sânzieni a avut loc un accident rutier grav.
În urma cercetărilor efectuate de poliţiştii care s-au deplasat la faţa locului s-a stabilit că numitul S. A. de 37 de ani, în timp ce conducea o motocicletă dinspre Târgu Secuiesc către Miercurea-Ciuc, pe raza localităţii Sânzieni a acroşat o minoră în vârstă de 11 ani care se angajase neregulamentar în traversarea drumului, prin loc nepermis şi fără să se asigure, după care motocicleta a părăsit carosabilul şi s-a izbit de zidul unui imobil.
În urma evenimentului a rezultat decesul motociclistului şi rănirea gravă a pasagerei aflate  pe motocicletă, o femeie de 44 de ani care a fost transportată la Spitalul Judeţean Covasna, precum şi a minorei, aceasta fiind transportată la Spitalul Judeţean Covasna şi, ulterior, transferată la Braşov.
Totodată, la faţa locului s-a oprit o altă persoană, un bărbat de 28 de ani care conducea o motocicletă în aceeaşi direcţie de mers, pentru a oferi sprijin celor implicaţi în eveniment, moment în care acesta a fost atacat de un grup de persoane. Bărbatul a fost rănit grav şi transportat la Spitalul Judeţean Braşov.
Poliţiştii efectuează cercetări pentru a lămuri toate împrejurările în care s-a produs evenimentul.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu