luni, 15 martie 2021

Cum putem aplica astăzi punctul 8 din Proclamația de la Timișoara?


Prima pagină din Proclamaţie, scrisă de George Şerban

 Problema noastră este că majoritatea oamenilor care formează această nație nu au înțeles nimic din proclamația de la Timișoara și nici despre punctul 8 al acesteia. Nu au înțeles nici atunci și nici acum.

 Cu puțin timp în urmă cineva din familie mă întreaba, cine e Strație ăla de care se vorbește la televizor? 
Cu greu am reușit să îmi dau seama că se referea la legea lu' Strație care de fapt era legea lustrației, adică puntul 8 al proclamației de la Timișoara. Persoana respectivă nu știa evident nici la ce se referă legea lustrației. Și acea persoană nu e proastă, a citit sute de cărți.

 Ce ne facem? Dacă un om citit pune astfel de întrebări, ce putem cere de la oamenii care nu au citit nici un ziar la viața lor?

 Punctul 8. Ca o consecință a punctului anterior, propunem ca legea electorală să interzică pentru primele trei legislaturi consecutive dreptul la candidatură, pe orice listă, al foștilor activiști comuniști și al foștilor ofițeri de Securitate

 Deci educăm  poporul cu japca?
 Un popor care nu citește și nu înțelege nimic, nu poate evolua altfel.
 Poporul ăsta are două soluții de salvare. Cultură sau dictatură. Dar să excludem totuși dictatura.

 Educația cu japca se face prin frică. Pe principiul, ori înțelegi, ori te fac eu să înțelegi. 
 Proclamația din Dristor sector 3
 Propun legea ilustrației.
 Punctul 1 plus toate punctele.

 În primul rând trebuie eliminați toți infractorii care apar în mas-media.
 În acest moment toți infractorii apar prin ziare și pe la televizor ca vedete și evident ca modele de urmat.
 Becali a făcut pușcărie? Ghinion, cu toți banii lui furați și neconfiscați, nu mai trebuie să apară la televizor nici dacă e televiziunea lui cumpărată din banii lui, pac, pac.
 Majoritatea oamenilor din jurul meu consideră că Becali este băiat bun, că a furat dar a mai dat și la alții.
 Păi poate să arunce firimiturile de la masa lui cui vrea el dar nu în direct și în reluare la TV. E totuși un fost pușcăriaș, să nu uităm asta.

 Un infractor are dreptul la imagine publică doar ca exemplu negativ. Chiar și după reabilitare.
 După reabilitare nu înseamnă că ești curat. Doar ai dreptul să trăiești printre oameni nu să îți faci partid politic unde să bagi alți reabilitați. Acum avem AUR.
 Se rezolvă printr-o lege simplă a audio-vizualului prin care se sancționează cu amendă si interzicerea emisiei postului TV sau apariției ziarului o perioadă, dacă vorbește bine despre un infractor sau un fost infractor. Stoparea emisiei doare rău orice televiziune.

 Dacă un politician apare într-o imagine publică lângă un infractor, eliminarea imediată a politicianului din locul unde a fost ales. Că nu a fost ales să se bată pe burtă cu pușcăriașii și infractorii.
 Apare Șoșoacă în Valea Jiului cu gardă de corp fix interlopul care a bătut grav o salvamontistă până a lăsat-o inconștientă .


Interlopul e în libertate fiindcă salvamontista a retras plângerea. Umblă zvonul că ar fi fost amenințată. Adică statul român nu a fost în stare să îl bage la bulău cu dovezi filmate și transmise la toate televiziunile. Plus martori din jandarmerie care nu au intervenit că erau în timpul liber. Statul român avea nevoie de plângere din partea victimei ca să pedepsească o agresiune fizică gravă? Mă mir că statul român nu are nevoie de plângere din partea victimei și în caz de crimă.


 Dacă un polițist apare în social-media la o petrecere sau la un restaurant cu un infractor, direct dat afară din poliție. Un polițist are dreptul să stea lângă un infractor doar dacă cel din urmă are cătușe la mâini sau este anchetat la birou în sediul poliției cu camerele de supraveghere pornite cu sunet. E valabilă ultima parte și pentru reabilitați.

 Dac eu apar în poză pe facebook, la tv sau în ziar lângă un infractor, să fiu chemat la poliție și să dau declarații despre scopul și durata acelei întâlniri.
 Că am ajuns să fim mândri că suntem infractori, mândri că avem prieteni infractori și nici nu ascundem aceste lucruri. În curând vom purta cu mândrie tricouri cu vedete din clanul bubuienilor și al celor din clanul fitness. Ar fi culmea să scriem numele de clanuri de interlopi cu literă mare. Ar trebui să fie regulă gramaticală, numele interlopilor și ale grupărilor din care fac parte să se scrie cu literă mică din lipsă de respect.

 Trebuie descurajată mândria asta infracționistă (cuvânt inventat)
 Numai așa putem să învățăm poporul ce e bine și ce e rău fiindcă acest popor nu mai știe. Poporul vede arestări la televizor iar apoi îi vede pe arestați cum fac petreceri în vile scumpe la care participă și politicieni și polițiști, să fie frumos pe sticlă. Și maneliști, să nu uităm de maneliști neimpozabili care cântă la astfel de petreceri.
 Iar dacă cineva din popor este invitat la o astfel de petrecere, consideră că este o onoare și pune sute de poze pe social.

 Maneliștii sunt și ei infractori, infractori fiindcă nu plătesc impozite. În schimb cer de la stat, ilegal, bani în pandemie că au concerte fictive anulate. Acum se cercetează cum au primit acei bani. Și culmea este că au fost plătiți din impozitele noastre dar nu a sesizat nimeni acest aspect. În schimb toți maimuțoii își fac poze pe unde apucă cu Gioacă Urangutanul și Parizer Fantasticul.
 Maneliștii nu au ce căuta la televizor până nu plătesc impozite.
 Adică eu de ce sunt obligat să plătesc impozite la un salariu de 500 de euro iar manelistul Parizer, Șuncă Presată sau Cioacă Urâtanul nu plătește impozit la 50000 de euro pe cântare dar face petreceri ilegale în pandemie cu marele Suli de pe Yutube. Alt vedet de doi lei promovat de media ca fiind mare părerist și formator pentru tânăra generație.

 Poporul acum vede că, dacă furi ești vedetă, că îți cumperi femei tunate, vile și mașini scumpe. E normal ca după ce furi să îți cumperi ce nu ai avut în viață, femei și mașini dar nu e normal să fii vedetă la TV.
 Poporul poate fi educat că, doamna de pe centura capitalei, care practică cea mai veche meserie din lume, nu este curvă. Ea este lucrător social și ar trebui legalizată să poată plăti impozit, să aibă asigurare medicală și să respecte protecția muncii iar prezervativul să fie considerat echipament de protecție.
 Poporul trebuie educat că târfă este cea care stă cu infractorul pentru bani și nu trebuie dată exemplu ca divă la TV. Așa ne protejăm tineretul care, nu are minte, are hormoni. Orice tânăr vrea să iasă în evidență, să fie vedetă și are de ales să devină infractor sau târfă de infractor. Sau politician și le îmbină pe ambele. Că astea sunt exemplele pe care le vede peste tot în social și media.


 Trebuie să învățăm poporul că infractorii sunt răi, că dacă furi vei fi marginalizat, că vei fi un paria toată viața, că nu te va mai invita nimeni la petreceri și nimeni nu va veni la tine în vizită fără să riște declarații la poliție.
 Iar dacă la o petrecere sau la un restaurant apare un interlop sau un fost infractor lumea să se ridice și să plece. Altfel să riște anchete și declarații pe la poliție.
 Știu că ar fi niște măsuri abuzive dar din păcate un popor fără educație și fără cultură nu are altă soluție.
 Știu că foștii pușcăriaș trebuie integrați în societate dar la noi nu funcționează. Sau funcționează prea bine. Infractori sunt atât de integrați încât ajung vedete.
 Ce poate fi mai frumos decât să vezi la TV cum infractorul mândru, proaspăt ieșit din pușcărie, sărbătorește la o petrecere alături de prietenii polițiști și politicieni fiind distrați de un mare manelist neimpozabil.

 Cum aplicăm astăzi punctul 8 din Proclamația de la Timișoara? 
 Toți foștii comuniști au furat cumva, ceva. Nu mai pot fi dați la o parte fiindcă au fost comuniști dar pot fi marginalizați și scoși din zona publică pentru că sunt infractori sau apropiați ai infractorilor iar cu infractorii e rușinos și dăunător să intri în contact conform noii legi a ,,ilustrației''. 
 Nu trebuie să îi prinzi pe toți foștii comuniști infractori. Doar doi, trei cu care restul nu mai au voie să intre în contact că se infectează la imagine, la ilustrație. Și dacă îi dezbini îi dobori. Așa au procedat și ei cu noi.
 L-au prins pe Adrian Năstase, a făcut pușcărie și acum a început iar să apară prin presă, să aibă păreri publice. Nu e normal. E alt fost pușcăriaș la fel ca Becali.

 Iar dacă nu vor putea fi date asemenea legi atunci măcar noi să ne păstrăm demnitatea și principiile.
 Ar trebui pornită o campanie numită fără penali în social și media.
 Iar dacă nu îi putem elimina legal măcar să îi eliminăm moral. Putem doar împreună.
 Eu de exemplu jur că dacă mai aud de la cineva că Becali a furat dar a dat și la săraci îi explic acelei persoane doar o singură dată că greșește. Dacă totuși insistă nu va mai putea vorbi cu mine niciodată.
 Din păcate nu mă mai uit la televizor de foarte mulți ani dar ar trebui defăimate toate televiziunile care promovează infractori sau maneliști și ne arată prin ce țări exotice își fac concediile alături de târfele lor din plastic.
 Eu de foarte mult timp nu mai intru în contact cu oameni care se trag de șireturi cu infractorii și interlopii.
 Problema noastră ca nație este că foarte mulți merg la petrecerile infractorilor și se mândresc cu asta.
 Majoritatea celor care merg la petreceri alături infractori îi înjură pe politicienii care fură. Infractorul tău nu fură, nu șantajează, nu face trafic de droguri sau femei, nu cere taxe de protecție? 

Și nu mai ascultați manele până când maneliștii nu își plătesc impozitele. Voi plătiți impozite ca fraierii în timp ce ei nu plătesc nimic. Cine-i fraier, cine-i fraier? Cu dedicație de la maneliști pentru toți fraierii muncitori plătitori de impozite. Se știeeeee! 
În loc de manele
Imnul Golanilor

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu