duminică, 7 aprilie 2019

Crucea Rosie Româna și Ariston Thermo România fac din România o țară cu apă caldă.

Auzim de multe ori cum că în țările cu apă caldă este mai bine. Ne întrebăm vreodată cum au ajuns țările dezvoltate să nu mai considere apa caldă un lux?
 Răspunsul este simplu. Oamenii din acele țări nu se gândesc doar la ei. Se gândesc și la oamenii de lângă ei.
 Cu cât ne vom gândi și ne vom implica mai mult în viața oamenilor defavorizați, cu atât le vor crește acestora șansele să se ridice la un nivel civilizat de trai. Un nivel care le va permite să obțină un loc de muncă decent sau să trimită la școală copii ale căror șanse vor crește extrem de mult.
 Ne gândim mereu că guvernanții nu se gândesc și la popor atunci când iau decizii, dar oare noi ne gândim să ajutăm societatea în care trăim?
 Un alt răspuns la întrebare a fost dat în 1961 de către președintele american JFK în discursul inaugural de la Casa Albă -''nu întreba ce poate face țara pentru tine, ci întreabă ce poți face tu pentru ea".

Crucea Roșie Călărași face exact ce ar trebui să facem toți dacă ne dorim o schimbare în țara noastră.
 Un exemplu de implicare vine din partea directorului filialei Crucea Roșie Călărași, Aura Giurcă, care în urma activității deosebite a primit distincția de cetățean de onoare al orașului. Cu ocazia acestui eveniment a transmis călărășenilor, prin intermediul redacției Realitatea din Călărași, un mesaj de mulțumire :
 ,, Pe de o parte, acest fapt mă bucură pentru că înseamnă că munca și eforturile mele nu au trecut neobservate. Pe de altă parte, acest titlu mă obligă să muncesc mai mult, să duc Crucea Roşie Călărași mai sus, să fac tot ce pot pentru a aduce cât mai multe zâmbete pe chipurile copiilor ! Mulțumesc celor care au avut încredere în mine și care m-au nominalizat !”
Ultima acțiune organizată de Crucea Rosie Româna în colaborare cu Ariston Thermo România este reprezentată de utilarea a 9 școli și centre de asistență cu dispozitive de furnizare a apei calde. Prin acestă acțiune se urmărește sporirea confortului în aceste instituții. Confort de care vor beneficia peste 1000 de persoane.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu