sâmbătă, 28 octombrie 2017

Doar mimează că fac sex. Ce mare lucru?

Au apărut pe rețelele de socializare păreri despre mimarea sexului oral în public la un bal al bobocilor dintr-un liceu.
 Există unii care aprobă asemenea practici și încearcă să minimalizeze aspectul obscen al acestui eveniment.
 Aduc ca argument faptul că în anii '90 ei făceau sex de la 14 ani și fumau de față cu părinții.

Băi, fraților, cum puteți spune că nu e mare lucru ce s-a întâmplat în acel liceu cu profesori și părinti de față.
 Numiți asta educație sexuală? Voi sunteți reali?
 Mai lipsește să ne masturbăm de față cu părinții și profesorii și de ce să nu facem chiar o partidă de sex?
 De decență mai ține cineva cont?
 Scena ce a avut loc în acel liceu seamănă mai mult cu testul dat la intrarea într-o frăție din școlile americane. dar nici măcar acolo așa ceva nu se face cu public din partea părinților sau al profesorilor. Dacă scena respectivă avea loc doar între adolescenți poate mai era cum mai era. Și noi jucam prin cabane jocuri cu tentă sexuala, dar nu cu părinții sau profesorii de față.

 Cum ar fi la o petrecere în familie să o pun pe nevastă-mea capră și să mimez ca i-o trag pe la spate? Până la urma e nevastă-mea și suntem îmbrăcați. E doar o glumă, iar eu sunt major și chiar fumez cu părintii de față. De ce să nu fac și glume obscene cu părinții de față, că poate sunt destul de deschiși la minte încât să nu se supere.

 Nici măcar la petrecerile de motocicliști nu am întâlnit concursuri care să sugereze ceva sexual. Iar motocicliștii sunt majori și în rare ocazii există părinții prin preajmă, iar motocicliștii ce vin însoțiți de copii minori știu când să îi ducă să le dea o înghețată.
 Există la petrecerile motocicliștilor concursuri care nu au nici pe departe indecența întâlnită la acel liceu.
 Poate doar concursul de tricouri ude să se încadreze în standardele liceenilor cu toate că în acel concurs fetelor sunt majore și iarăși, nu au părinții de față. Iar de concursul de prins cârnatul suspendat ce trebuie mușcat de o pasageră aflată pe o motocicletă în mișcare nici nu avem ce să povestim. Te duce cu gândul la un concurs de îndemânare și mai puțin către ceva sexual chiar dacă uneori cârnatul este uns cu muștar. Însă nu este atașat de un bărbat.
 Cel mai deocheat spectacol de la petrecerile motocicliștilor este cel de striptease, care este oferit de dansatoare profesioniste, nu de persoane din public sau de către organizatori.

 Și să nu credeți că găsesc vreo vină acelor adolescenți. Este normal ca orice adolescent să vrea să iasă din tipare, să exploreze limitele lui și ale societății în care urmează să își trăiască viața. Părinții prezenți de asemenea nu au nici o vină. Nu aveau de unde să știe ce show erotic pregătesc copii lor cu acordul profesorilor.
  Nu reușesc însă să găsesc nici o scuză profesorilor. Ori știau și au încuviințat acel comportament, ori nu știau ce pregătesc elevii lor și atunci este și mai grav. Mă întreb ce făceau dacă elevii pregăteau un concurs de striptease.

 Cel mai grav lucru este că nici părinții și nici profesorii nu au reușit să le imprime acelor copii până la vârsta adolescenței standardele de decență obligatorii oricărei societăți civilizate.
 Sigur că voi fi criticat pentru părerile mele considerate poate învechite. Prefer însă să fiu înjurat, dar să încercăm să dăm o educație cât mai solidă generațiilor viitoare.
 Lecția e simplă stimați profesori. Ce face fiecare în cerc restâns e treaba lui Va fi judecat de prieteni sau de colegi. Dar este obligatoriu să ne păstrăm decența în societate. Altfel o să avem o generație viitoare formată din pițipoance și cocalari.
 Chiar dacă asta promovează televiziunile si presa în general, nu trebuie să îi incurajăm pe tineri și prin lipsa noastra de reacție intărindu-le convingerea ca așa este normal să se comporte.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu