luni, 23 aprilie 2018

Motociclistul informat trăiește mai mult.


Am mai vorbit și în alte articole despre o nouă forță ce se ridică din rândurile motocicliștilor.
 În ultimul timp grupul de pe Motocicleală condus de Mircea Chu pe Facebook a venit cu mai multe idei, dar și cu încercări numeroase în speranța că vor reuși să facă ceva pentru siguranța motocicliștilor.
 În cele din urmă au găsit o formulă destul de bună prin care să aducă la cunoștință motocicliștilor metode cât mai eficiente de evitare a accidentelor.
 Sub forma de discuții libere care au loc în barul Barfly, grupul de inițiativă a adus în fața motocicliștilor instructori cu ani de experiență, care le-au explicat cum să se ferească de pericolele de pe șosele și cum să piloteze cât mai sigur.
 În efortul lor organizatorii au fost ajutați de către clubul MC Blue Knight România III alături de mai mulți instructori moto.

 Ar mai trebui specificat că toți cei implicați în aceste acțiuni o fac în mod voluntar.
 Astăzi, 24 aprilie 2018, motocicliștii vor avea ocazia să asculte sfaturile motopolițiștilor care probabil sunt cei mai pregătiți motocicliști care circulă pe drumurile publice.
 Orice motociclist care dorește să asculte ce are de spus Preda Mirel, motopolițist în cadrul Brigăzii Rutiere sunt așteptați în Barfly începând cu ora 19, unde se pot adresa și întrebări.

 De asemenea grupul Motocicleală are în pregătire mai multe acțiuni destinate siguranței motocicliștilor după cum declara Mircea Chu în urma discuție avute la deschiderea de sezon a clubului Valah Motors din Târgoviște.
 Dacă planurile grupului se concretizează pot aprecia că suntem martori la cea mai mare campanie a ultimilor ani de la destrămarea defunctei asociații a motocicliștilor. Să sperăm ca vor putea aduna fondurile necesare pentru a duce la bun sfârșit toate planurile.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu