luni, 9 martie 2015

Primavara motociclistelor

Este inceput de Martie, Unele fete primesc flori si martisoare, altele primesc discuri de ambreiaj sau doar un simplu apel telefonic pentru urari de primavara.
 Sunt motociclistele care aduc primavara in sufletele noaste.

 Aceste fete nu sunt celebre, nu au fost la capatul lumii, nu practica sporturi extreme si nici nu se antreneaza pe circuite.
 Sunt doar motociclistele pe care le vezi incercand sa isi faca loc prin traficul aglomerat.
 Nu au motociclete exceptionale si nici  foarte noi. Asteapta cate doi- trei ani sa stranga bani pentru a inlocui ambreiajul cu care se chinuie in acest timp, privesc in rezervor cu bucurie cand acesta e plin si se bucura de fiecare drum chiar si pana in Bulgaria.
 Dar ele nu renunta, chiar daca banii se castiga greu, pasiunea e prea mare.
   Sunt fetele pentru care motociclismul e un stil de viata, dar si o necesitate. Folosesc motocicletele zilnic pentru a ajunge acolo unde isi castiga painea. Nu conteaza ca ploua sau e foarte cald, ele nu coboara de pe motocicleta decat cand ninge.
 Ele folosesc motocicleta pentru cumparaturi sau pentru a face naveta de la Ploiesti la Bucuresti. Ele sunt eroinele motociclismului si sunt mandru sa cunosc cateva dintre ele.

Nu voi da numele fetelor, ele nu merg pe motocicleta pentru publicitate. Nu isi doresc sa le admire nimeni si nici nu se afiseaza prea des pe retelele de socializare.
 Sunt simple anonime ce iti incanta privirea cand le vezi in trafic.
 La multi ani, fetelor, si zile cat mai insorite!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu