marți, 20 ianuarie 2015

Revelatie sexuala pe facebook.

Oau, ce descoperire! Trebuie sa fii foarte ingust la minte sa iti dai seama abia acum de niste aspecte foarte clare.
Pe principiul iarna nu-i ca vara si femeile nu sunt barbati. Femeile nu au vrut sex niciodata. Nici acum, nici cu 40 de ani in urma si nici de 2000 de ani.
Femeile nu simt nevoia sa faca sex. Ele au alte nevoi si daca refuza sexul o fac doar fiindca acum si-au dat seama ca nu mai trebuie si gata.
Femeile fac sex fiindca vor un copil sau pentru ca masculul sa nu plece la alta.
Nu am auzit nici o femeie in viata mea sa spuna am chef de sex decat doar ca sa impresioneze auditoriul. Majoritatea femeilor spun: vreau sa fac sex cu x. Nu fiindca vrea sex, ci peentru ca il vrea pe x. Sexul la femei e moneda de schimb nimic altceva. Iar acum ca femeie, daca ai bani poti obtine ce vrei, nu trebuie sa mai platesti in natura.
Biserica a intuit acest aspect acum o mie de ani si a anticipat ca daca femeia devine independenta scade natalitatea.
Fascinant este ca unii abia intuiesc aceasta latura a femeii, raman nesatisfacuti, ca sa nu spun altfel si isi dau raspunsuri eronate. :))))
Nu are rost sa intram in amanunte. Femeia merita aceasta independenta dupa 2000 de ani de sclavie ascunsa.
Nici nu putem acuza biserica pentru aceasta greseala. La vremea respectiva daca nu bagau treaba cu femeia ce trebuie sa fie supusa barbatului, dispaream ca dinozaurii. La numarul de razboaie din ultimii 2000 de ani, daca femeia ar fi fost libera sa faca sex cand avea ea chef ne duceam dracu. Ar fi avut femeia chef la pastele cailor, barbatii se casapeau pe campul de lupta si stateau acasa mult prea putin. In timpul putin cat stateau acasa, femeia nu apuca sa isi declare dorintele incerte. Si uite asa trebuia sa se supuna barbatului ca sa aparem si noi, generatiile urmatoare in lumea asta complicata.
Problema actuala este ca biserica a uitat sa evolueze si inca predica supunerea femeilor, dar nici femeile nu au evoluat, cu toata independenta si egalitatea lor. Pai mai, fetelor, daca tot vreti sa fiti egale cu barbatii, invatati sa va doriti sex pentru voi. Nu pentru ca vrea barbatul, nu pentru ca vreti copil si nici petru ca barbatul sa nu plece la alta care e dispusa sa faca sex. Cand o sa invatati sa vreti sex, o sa fiti egale cu barbatul si nu va mai fi nevoie sa il folositi ca moneda de schimb, iar prin asta o sa va castigati independenta, dar si respectul barbatului. Si dupa ce invatati sa va doriti sexul, urmeaza sa invatati sa cereti. Ca asta e o alta problema la femei cultivata de biserica. Nu sunteti curve daca cereti, sunteti doar egale cu barbatii. Si noua ne e frica sa fim refuzati, dar trecem peste asta asa cum puteti face si voi dupa ce invatati sa vreti sex. Oricum va fi nevoie de inca 2000 de ani ca femeile sa fie cu adevarat egale cu barbatul, nu numai social si economic, dar si sexual. Stiu ca o sa apara mesaje cu precadere feminine in care se va spune ca nu stiu eu cum e cu femeia si ca poate am ceva lipsuri. Eu doar descriu realitatea. Stiu si ca din punct de vedere biologic, numarul de impulsuri sexuale pe zi la barbati este mult mai mare decat la femei, daca femeia nu e nimfomana. Si nu cred ca toate femeile sunt la fel, insa multe dintre ele vor mai mult povestea din spatele sexului, decat sex oricum si oricand, si aproape cu oricine. Bine, ceva selectivitate exista clar si la barbati.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu