joi, 31 iulie 2014

Prostitutia Romaniei.


Ma minunez si nu inteleg de ce unii oameni sunt impotriva prostitutiei. In fond fetele alea nu fac nimanui nici un rau.
De unde atata indignare? Oare cei care incrimineaza cu atata indarjire au ceva spaime? Le e frica ca isi pierd sotul sau sotia in bratele unei prostituate?
 Fetele astea nu obliga pe nimeni la nimic.
 Suntem un popor obtuz, care are cutume invechite.
 Eu nu am mers niciodata la curve. Nu am avut nevoie si nici nu imi place ideea. Dar asta nu inseamna ca am ceva cu fetele alea. Ele isi vad de treaba lor,  eu de treaba mea.
 Si nici cu clientii lor nu am nimic. E ca si cand as fi suparat pe oamenii care prefera alta muzica decat mine. Fiecare cu gusturile lui. Daca lor le place sa se duca la curve, foarte bine, in felul asta castiga si fetele alea o paine.
 Sincer, curva din acest interviu are mai multa toleranta decat multi oameni ce se considera decenti. Chiar si despre fetele care se drogheaza vorbeste frumos.
 Eu nu vad fetele astea ca fiind mai jos decat interpretii de muzica. Cei din urma au doar cateva haine in plus pe ei cand presteaza. In rest fac acelasi lucru. Isi folosesc corpul pentru a atrage clienti in fata carora sa presteze. Si ei sunt numiti artisti. Si acei artisti isi folosesc corpul pentru bani. Unde e diferenta? Unii artisti se simt bine pe scena ca si unele curve. Unele curve o fac mecanic si la fel unii artisti. Cunosc o fata care canta intr-o orchestra la un instrument de suflat. Se plangea ca isi rupe plamanii pentru bani si nu stia cat o sa mai reziste. Asta era meseria ei si nu ii mai facea placere sa o practice.
 Sa punem si altfel problema cu toate ca a mai atins cineva acest aspect.

 Fiecare om cu aptitudinile lui. Eu de exemplu stiu sa imi depanez singur computerul, dar imi ia mai mult timp decat unui profesionist. Asa ca imi e mai comod sa chem pe cineva care cu asta se ocupa.
 Ar trebui sa ne scoatem toti capetele din cur si poate ni se oxigeneaza mai bine creierul. Hai sa ne debarasam de conceptii invechite de pe vremea cand coana Leonora arunca cu rosii in prostituata satului ca ii facuse sex oral lu' Ion si acesta apreciase performanta fetei.
 Daca apreciem un stomatolog bun care ne scapa de durerea de dinti, de ce nu am aprecia si o curva profesionista care ne scapa de erectiile incomode ce se repeta la fiecare 5 minute.
 Si cel mai rau ma deranjeaza femeile care sunt foarte inversunate, desi nu au habar ce inseamna sa fii barbat. Si daca ele au acasa un barbat mai bleg nu au dreptul sa judece toti barbatii si nici motivele lor de a apela la niste servicii normale.

 Si acum sincer in articolul de mai sus cine se injoseste mai tare? Curvele care isi castiga existenta pe strazi sau politistii care profita de acele femei? Si din putinele mele contacte cu politia, as spune ca femeia din interviu nu minte. Sunt sigur ca nu toti politistii sunt atat de josnici, dar multi dintre ei sunt.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu